avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primaria si o scoala (clasele 1 -8) doreste sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primaria si o scoala (clasele 1 -8) doreste sa deschide o noua ...

Primaria si o scoala (clasele 1 -8) doreste sa deschide o noua poarta pt scoala . Dar pt a intra prin aceasta poarta nou copii trebuie sa parcurga o portiune de drum ,(langa un gard din pietre )( foarte masiv ) , al carei latime in anumite puncte este de 330cm , 270cm si 325cm . Pe aceasta portiune de drum circula si masinile locatarilor si al parintilor. Deschiderea acestei porti este un pericol de moarte pt, copii. Nu ne intelege Pe Noi nimeni. Problema este cand vreau sa ma duc in curte (am o dubita) si nu mai este loc trebuie sa vin inapoi cu spatele. Putem face ceva pt a stopa infiintarea acestui porti? Planul a fost facut in 2016, dar noi nu stiam de nimic. Ce posibilitate avem noi? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Castle , utilizator 07:40, 16 Mai 2022
Daca nu aveti vizibilitate puteti iesi doar dirijat, asta fara legatura cu poarta.
Copiii merg pe trotuar sau pe strada pana la poarta?
Poarta cea noua va fii din spatele blocului / curtea blocului ( teren care apartine primariei) , cu 20 -25m mai in spate de cel vechi. Nu exista trotuar pt copii caci pe o lungime de 10m abia incape o masina, latimea drumului de la 325cm pana la 270cm. Daca ar exista trotuar pt copii nu ar fii problema , dar si cu masini ne chinuim .

gi-jane2 a scris:

Daca nu aveti vizibilitate puteti iesi doar dirijat, asta fara legatura cu poarta.
Copiii merg pe trotuar sau pe strada pana la poarta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stationare masina in fata curtii Margareta72 Margareta72 In ultimul timp, o dubita de Romstal este parcata mereu in dreptul curtii mele. Nu blocheaza accesul in curte dar ma deranjeaza foarte tare, pentru ca abia pot ... (vezi toată discuția)
Regulament pentru aplicarea oug 195/2002, art. 143, litera d): adonys adonys HG 1391/2006 Regulament pentru aplicarea OUG 195/2002, art. 143, litera d: \"Se interzice stationarea voluntara a vehiculelor: d) in dreptul cailor de ... (vezi toată discuția)
Parcheaza in fata portii mele shankarlove shankarlove Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta intr o problema: Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 ... (vezi toată discuția)