avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Mi-am dat demisia din functia de presedinte ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Mi-am dat demisia din functia de presedinte de asociatie ...

Buna ziua! Mi-am dat demisia din functia de presedinte de asociatie de proprietari. Nimeni nu vrea sa preia functia. Daca imi schimb domiciliul (potrivit legii nu pot fi presedinte daca nu fac parte din asociatie) si refuz primirea venitului ce-l primesc prin contract, ce se poate intampla? Ar trebui sa chem asociatia in instanta pentru a lua act de mutarea mea? Care ar fi consecintele juridice? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: salontanul , utilizator 16:40, 18 Mai 2022
Multumesc! M-am dumirit si asa voi face. Sa fiti sanatos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie comitet executiv carmen.e.ciobanu carmen.e.ciobanu Buna seara! Cum se procedeaza in cazul in care doresc sa demisionez din calitatea de membru in Comitetul Executiv insa nimeni nu doreste sa ocupe aceasta ... (vezi toată discuția)
Demise presedinte asociatie proprietari 196/2018 FreePlanet FreePlanet Buna ziua, doresc sa renunt din functia de presedinte in care am fost investit recent. unde trebuie sa trimit demisia si cui avand in vedere ca nu exista CE, ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte Ioan butnariuc Ioan butnariuc Buna ziua! Din câte știu, un președinte de asociatie de proprietari care și-a prezentat demisia în fata comitetului devine președinte demisionar cu ... (vezi toată discuția)