A. N. 
	    	Avocat

A. N. 
	    	Avocat	    

A. N., Avocat
 A. N., Avocat 	
			~ final discuție ~
 alecs_busty	                   

Solutie: În baza art. 87 alin. 1 din O.U.G. 195/2002., cu aplicarea art.320 indice 1 alin.7 C.p.p. condamnă pe inculpatul P A M la pedeapsa de 8 luni ... (vezi toată discuția)
	                    alecs_busty	                   

Solutie: În baza art. 87 alin. 1 din O.U.G. 195/2002., cu aplicarea art.320 indice 1 alin.7 C.p.p. condamnă pe inculpatul P A M la pedeapsa de 8 luni ... (vezi toată discuția)

ungureanualin	                   

buna dimineatza!am si eu o mare nelamurire,nu inteleg ce pedeapsa am primit poate cineva sa imi explice va rog frumos....
Obiect dosar:	infracţiuni privind ... (vezi toată discuția)
	                    ungureanualin	                   

buna dimineatza!am si eu o mare nelamurire,nu inteleg ce pedeapsa am primit poate cineva sa imi explice va rog frumos....
Obiect dosar:	infracţiuni privind ... (vezi toată discuția)

Dragosh1	                   

Buna Ziua  am incredintat masina unui Prieten care nu detinea permis de conducere , 
- am fost Opriti de Politia Rutiera , am recunosc fapta , ca sti-am ca nu ... (vezi toată discuția)
	                    Dragosh1	                   

Buna Ziua  am incredintat masina unui Prieten care nu detinea permis de conducere , 
- am fost Opriti de Politia Rutiera , am recunosc fapta , ca sti-am ca nu ... (vezi toată discuția)