avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Deranjarea liniștii publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Deranjarea liniștii publice

Buna ziua! De curând peste drum de casa unde locuiesc s a deschis un loc de joaca pentru copii. E dezastru cum răsuna muzica de obicei după amiaza și in special in week enduri. Știu ca e in timpul zilei și nu se încadrează in așa zisele ore de liniște dar nu mai suport gălăgia lor. Părinții stau in drum și beau, fumează si rad in hohote si vorbesc foarte tare. Am Bebeluș care nu poate dormi din cauza lor și asta e cea mai mare problema. Le am explicat frumos și nu avem cu cine ne înțelege pentru ca legea 61 prevede ca doar după ora 22 pot fi sancționați dar proprietarii au și o pensiune in spate unde vara fac petreceri in terasa și ne bubuie muzica. In fata Porții și a garajului ne blochează accesul mașinile. Nu înțeleg cum au primit autorizația de la primărie intr un cartier de case ca sa ne termine psihic cu muzica lor. Am vreo soluție legală de a ma îndrepta împotriva lor? Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2022
stefan1903, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:48, 21 Mai 2022
Cereti politiei si primariei sa aplice corect Legea nr. 61/ 1991 republicata cu referire la art.2 pct. 25-27, nu numai cu referire la orele de liniste.
Gasiti legea aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Linistea si ordinea publica " la bloc" ? mare_melisa mare_melisa Am si eu o nedumerire cu Legii nr. 61/1991 Deci ce vreau sa spun e ca in septembrie anul trecut m-am mutat in chirie intr-un bloc, toate bune si frumoase ... (vezi toată discuția)
Tulburarea liniştii publice la bloc Cristina3007 Cristina3007 Având in vedere intervalul orar de odihnă 22.00-8.00 şi 13.00-14.00 pe care îl respect, am probleme cu un singur vecin din tot blocul. Locuiesc într.un ... (vezi toată discuția)
Loc de joaca zgomot infernal riana111 riana111 Buna ziua Locuiesc la curte linga o gradinita cu program normal . Recent ,separat de aceasta activitate patronul a infintat intr-o cladire adiacenta un loc ... (vezi toată discuția)