avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, In urma unei hotarari judecatoresti mi-a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, In urma unei hotarari judecatoresti mi-a fost anulat ...

Buna ziua,

In urma unei hotarari judecatoresti mi-a fost anulat un proces verbal cu titlu de amenda contraventionala. Insa la cererea restituirii sumei de bani virate pt. plata amenzii am primit urmatorul raspuns:
"Respinge capătul de cerere privind restituirea sumei de 1.000 lei, achitată cu titlu de amendă contraventională, ca inadmisibil."

Imi puteti zice va rog daca in acest caz e nevoie sa formulez un apel? Sau pe baza faptului ca procesul verbal a fost anulat pot formula o cerere de restituire a banilor la organul fiscal ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 13:10, 21 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa ramanerea definitiva a hotararii solicitati organului fiscal restituirea amenzii atasand copia hotararii prin care s-a anulat pv contraventie cu mentiunea definitiva si a chitantei de plata a amenzii. In caz de refuz va adresati instantei de contencios administrativ si fiscal chemand in instanta institutia careia ati virat plata amenzii
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Mai 2022
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare amenda rovinita danacorina danacorina buna ziua. Cum pot recupera amenda platita, pentru care am facut contestatie si instanta a anulat procesul verbal de contraventie dar nu s-a pronuntat si pe ... (vezi toată discuția)
Restituire contravaloare amenda Georgian2all Georgian2all Buna ziua. Apelez la ajutorul dumneavoastra pentru a ma indruma in pasii ce urmeaza sa-i fac in situatia ce o voi expune in randurile urmatoare. Ceva vreme ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de contraventie coradora coradora Daca unei persoane , i-a fost anulat procesul verbal de contraventie , printr-o hotarare , in care scrie clar doar anularea procesului verbal , nsa nu scrie ... (vezi toată discuția)