avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, In urma unei hotarari judecatoresti mi-a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, In urma unei hotarari judecatoresti mi-a fost anulat ...

Buna ziua,

In urma unei hotarari judecatoresti mi-a fost anulat un proces verbal cu titlu de amenda contraventionala. Insa la cererea restituirii sumei de bani virate pt. plata amenzii am primit urmatorul raspuns:
"Respinge capătul de cerere privind restituirea sumei de 1.000 lei, achitată cu titlu de amendă contraventională, ca inadmisibil."

Imi puteti zice va rog daca in acest caz e nevoie sa formulez un apel? Sau pe baza faptului ca procesul verbal a fost anulat pot formula o cerere de restituire a banilor la organul fiscal ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 13:10, 21 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa ramanerea definitiva a hotararii solicitati organului fiscal restituirea amenzii atasand copia hotararii prin care s-a anulat pv contraventie cu mentiunea definitiva si a chitantei de plata a amenzii. In caz de refuz va adresati instantei de contencios administrativ si fiscal chemand in instanta institutia careia ati virat plata amenzii
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Mai 2022
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire contravaloare amenda Georgian2all Georgian2all Buna ziua. Apelez la ajutorul dumneavoastra pentru a ma indruma in pasii ce urmeaza sa-i fac in situatia ce o voi expune in randurile urmatoare. Ceva vreme ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de contraventie coradora coradora Daca unei persoane , i-a fost anulat procesul verbal de contraventie , printr-o hotarare , in care scrie clar doar anularea procesului verbal , nsa nu scrie ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de contraventie,obligă intimanta la cheltuieli ... Viorel Olaru Viorel Olaru Anulare proces verbal de contraventie,obligă intimanta la cheltuieli de judecata dar respinge capătul de cerere privind restituirea sumei de 1000 ... (vezi toată discuția)