avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am pierdut apelul impotriva PV cu masura ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am pierdut apelul impotriva PV cu masura complementara ...

Buna ziua, am pierdut apelul impotriva PV cu masura complementara de suspendare pentru 90zile din cauza depasirii cu peste 50km/h, data PV 29.11.2021. Intrebarea mea este daca voi beneficia de reducerea suspendarii la 30 zile daca iau testul sau dupa legea noua la 60zile? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 09:55, 23 Mai 2022
Veti beneficia de ce hotaraste seful politiei rutiere respective. Nu e o regula, la Bucuresti (dupa cum spun unii aici pe forum) se respecta constitutia, art.15 alin 2, prin alte parti nu.
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2022
latka, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat 90 zile, pentru viteză Ecou Ecou Bună,am permisul suspendat pentru viteză pe o perioadă de 90 zile pentru viteză 156 km/h pe o restricție de 70 km/h. Am susținut examenul de 13 din 15 ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 120zile zaneht zaneht am fost surprins de aparatul radar cu peste 50km/h depasind pe linie continua simpla pt care am fost amendat cu 9puncte de penalizare cu amenda aferenta de ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis suspendat predator predator Buna ziua, anul trecut am avut un accident din care am iesit vinovat, am facut plangere impotriva pv, am castigat, dar politia a facut apel, iar in urma ... (vezi toată discuția)