avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua. Am o fata din Ucraina care a lucrat pe vas ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua. Am o fata din Ucraina care a lucrat pe vas de croaziera ...

Buna ziua.
Am o fata din Ucraina care a lucrat pe vas de croaziera si acum 30 zile a debarcat in Romania. Vrea sa lucreze .Are numai pasaport.
Putem s-o angajam fara permis de munca si permis de sedere?.
Se poate zilier ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cetatean din uzbekistan Mihailamarian1987 Mihailamarian1987 Buna ziua, Ma pute-ti ajuta v-a rog. Impreuna cu logodnica mea muncim pe un vas de croaziera. Anul viitor planuim s-a facem cununia civila si s-a avem un copi ... (vezi toată discuția)
Documente necesare permis de sedere in urma casatoriei cu cetatean non-ue gabbello gabbello Buna ziua, Urmeaza sa ma casatoresc cu o persoana din Ucraina si am fost la IGI pentru a obtine lista de acte necesare si am cateva nelamuriri: 1. Dovada ... (vezi toată discuția)
Căsătorie cu ucranianca Cristian809765 Cristian809765 Bună ziua! Va rog sa ma ajutați cu un sfat. Eu și cu viitoare soție lucram în străinătate și dorim sa ne căsătorim.. As dori câteva sfaturi dacă ... (vezi toată discuția)