avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Se poate ca mama sa fie 1 an în CCC și ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Se poate ca mama sa fie 1 an în CCC și în celalalt ...

Bună ziua. Se poate ca mama sa fie 1 an în CCC și în celalalt an rămas sa fie tatăl? În acest caz, mama va mai beneficia de suplimentul de inserție? Bănuiesc ca nu, corect?
Si ultima intrebare: dacă mama sta 1 an în CCC, tatăl următorul an, la 1 an și 11 luni mama va putea/trebui sa își ia încă o luna de CCC?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:55, 23 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate ca mama sa fie 1 an în CCC și în celalalt an rămas sa fie tatăl ... nu se va beneficia de stimulent pe perioada cat tatal se afla in CCC,

... dacă mama sta 1 an în CCC, tatăl următorul an, la 1 an și 11 luni mama va putea/trebui sa își ia încă o luna de CCC? ... NU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil tata (stimulent, concediere) alex5 alex5 Concediu crestere copil TATA. Buna ziua, in cazul unui tata care isi ia ca si concediu de crestere copil o luna (ultima luna, dupa ce mama se intoarce la ... (vezi toată discuția)
Supliment de insertie crestere copil arni83 arni83 Buna ziua, in luna iulie 2016 copilul meu implineste 2 ani, mama ar trebui din luna iunie 2016 sa se intoarca la servici. Noi dorim ca mama sa inceapa ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)