avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Poate o societate, care a emis un card ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Poate o societate, care a emis un card electronic ...

Buna ziua!
Poate o societate, care a emis un card electronic de tichetede masa sa restrictioneze utilizarea cardului intr-un anumit magazin? Este legal? Ce este de facut in acest caz?
ceilalti colegi pot cumpara din magazin? de regula, magazinul incheie o conventie cu emitentul de carduri si primeste o cheie de autentificare.
daca sunteti doar dvs in aceasta situatie, cereti re-emiterea cardului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă ... MagdaR MagdaR Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă cu ceva timp au fost retrase 2 sume fără nici o notificare cu toate că mai folosisem cardul ... (vezi toată discuția)
Card de salariu cu forta crispc crispc Buna ziua, Am avut un incident cu o institutie bancara si nu stiu cum este mai corect sa procedez. Acum aproximativ 1 luna au sosit la sediul firmei unde ... (vezi toată discuția)
Obligativitate eliberare bon fiscal Zagoni Zagoni Buna ziua! Am intampinat o problema la un magazin de piese electronice, si anume: Am cumparat piese in valoare de 125 Ron, pentru firma, la care lucrez, ... (vezi toată discuția)