avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Am obtinut Hotararea prin care mi se acorda ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Am obtinut Hotararea prin care mi se acorda drepturile ...

Buna ziua. Am obtinut Hotararea prin care mi se acorda drepturile de beneficiar al Legii nr. 154 / 2021, ca si copil al unui refugiat pe motive etnice din perioada 1940-1945. Stiu ca plata indemnizatiei se va face doar incepand cu 1 ianuarie 2023, insa intrebarea mea este daca de celelalte drepturi (ex. abonament gratuit pe mijloace de transport in comun locale) se poate beneficia odata ce am aceasta hotarare, sau si acestea intra in vigoare doar in 2023. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Mostenitor drepturi refugiati din ardeal! Mmiihh Mmiihh Sunt din Bucuresti. Tatal meu, cand era in viata, la pensie, a fost refugiat din Ardeal si beneficiar a prevederilor legii 189/2000. Decizia de la casa de ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil persoană strămutată amariusflorin amariusflorin Bună. Vă solicit lămuriri în următoarea chestiune. O persoană (în vârstă de 62 de ani) are mama (în vârstă de 92 de ani) beneficiară a legii 189 ... (vezi toată discuția)
Legea 154/2021 Petru-O Petru-O Buna ziua, stie cineva daca s-au publicat normele de aplicare a legii 154/2021 si eventual unde le gasesc. Sau eventual ma puteti ajuta cu o interpretare a ... (vezi toată discuția)