avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... buna ziua comunitate!as vrea sa ma ajutati si pe mine ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

buna ziua comunitate!as vrea sa ma ajutati si pe mine cu o idee.am ...

buna ziua comunitate!as vrea sa ma ajutati si pe mine cu o idee.am un proces pe rol....dupa 4 ani la fond pierd....la apel am castig de cauza se pronunta solutia ar din februarie si pana acum nu se redacteaza solutia.care sunt pasii de urmat si cum se procedeaza in tarile civilizate in astfel de situatii?
Cel mai recent răspuns: alex_cernea , utilizator 14:05, 2 Iunie 2022
Dvs nu aveti treaba cu tarile civilizate ci cu realitățile din România?,,formulati cerere urgentare redactare,daca nu se misca memoriu la presedintele instantei,daca nu se rezolva memoriu la CSM.Av angajat ar fi trebuit sa va lamureasca ce pasi aveti de facut..
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
adevarat,din pacate.nu avem treaba cu tarile civilizate.cand m i s a cerut taxa de timbru...3 zile sa fie chitanta depusa.cand ....Problema este ca avocatul nu ar vrea sa supere presedintele de sedinta depunand cerere de urgentare.multumesc ptr.ajutor
Depuneti dvs nu avocatul,poate era rost de suparare daca facea plangere la CSM,nu o simpla cerere care are mai mult valoarea unei rugaminti.Va.judecati intr un orasel de provincie cumva pt ca altfel nu imi explic raspunsul.av dvs.??
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Da este vorba de .un orasel de provincie.Problema este ca dupa 4 ani de procese am castigat o suma de bani ca despagubiri pentru pagubele produse imobilului meu....dar in ritmul in care creste inflatia si preturile cred ca daca mai dureaza mult nu voi mai avea ce face cu banii obtinuti.Credeti ca se poate actualiza sumele ?Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot da in instanta o firma in capitala, daca eu sunt din provincie ... Vlad N. Vlad N. Pot da in instanta o firma in capitala, daca eu sunt din provincie si firma tot din provincie si nu activeaza deloc in capitala? As dori asta pentru ca am ... (vezi toată discuția)
Avocat cumparat? When When E vorba de o prietena a sotiei. A fost plecata din tara, copilul a ramas la bunica materna, fostul sot s-a recasatorit, are 2 copii din noua relatie si nu mai ... (vezi toată discuția)