avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. Într-un proces civil, am depus la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. Într-un proces civil, am depus la dispoziția instanței ...

Bună ziua.
Într-un proces civil, am depus la dispoziția instanței cauțiune pentru suspendarea unei executări. Cererea de suspendare a fost respinsă, iar instanta nu a dispus din oficiu restituirea cauțiunii. Așadar, am făcut o noua cerere pentru restituirea cautiunii, si a fost admisa printr-o încheiere.
Cum ar trebui sa procedez pentru a intra în posesia recipisei de consemnare ?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:09, 25 Mai 2022
Recipisa ar tb sa fie la dvs, la dosar e o chitanta. Cu recipisa si incheierea legalizata va puteti adresa unitatii CEC unde ati depus cautiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii de pe cautiunea la suspendarea executarii? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua si multumesc pentru ajutorul dat, As dori, trebuie, sa fac tot posibilul, indiferent de situatia cu procesul (ca pierd sau ca voi castiga), ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune in civil leona777 leona777 buna ziua,a s vrea sa stiu cum procedez dupa ce mi s-a admis cererea de restituire a cautiunii ? am depus o cerere ptr a obtine minuta incheierii, si dupa ... (vezi toată discuția)
Recuperare recipisa cautiune - cererea suspendare nu a fost admisa Notsure Notsure RECUPERARE RECIPISA CAUTIUNE Buna ziua! Am urmatoarea intrebare: am o contestatie la executare, pentru care am solicitat si suspendarea- am platit ... (vezi toată discuția)