din 2003 si pana in prezent nu am depus decl fiscale. De ex pt 2003 imi trebuie decl 100 pt trim1,2,3 si4(completate si printate in dublu exemplar).Eu decarc progr pe o discheta si comlpletez decl 100/2003 pt trim 1,o printez in dublu exemplar,apoi imi trebuie alta discheta pe care descarc programul si comlpetez decl 100/2003 pt trimestrul 2 ,o printez iar si tot asa pt fiecare trim al fiecarui an?Adica practic ma duc la adm financiara pt anul 2003 pt decl 100 cu8 foi printate si 4 dischete?Sau pot sa descarc progr pe o discheta si sa completez pt trim 1, o salvez pe discheta,o printez de 2 ori si apoi pot cumva sa sterg si sa completez trim 2 ,sa printez si tot asa?
Buna seara,
Va rog anuntati toti colegii sa nu se duca la AFP cu declaratiile pentru februarie in versiunea din 24.02.2010, deoarece a aparut o noua versiune in data de 03.03.2010.
Va multumesc.
Notificare mfp
blu_angel
buna ziua!
Am primit o notificare privind nedepunerea unei declaratii privind impozitul pe veniturile din salarii si asimilate salariilor aferenta trim.1 ... (vezi toată discuția)