avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Notificare MFP
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Notificare MFP

buna ziua!

Am primit o notificare privind nedepunerea unei declaratii privind impozitul pe veniturile din salarii si asimilate salariilor aferenta trim.1 2008. verific fisa sintetica in perioada respectiva si intradevar acesta decl lipseste. dar nedumerirea mea consta in faptul ca in perioada respectiva decl 100 cuprindea si impozitul pe venitul micro care exista in fisa, deci s-a depus o declaratie, nu stiu de ce imp/salarii nu este inregistrat. Am cautat in arhiva declaratiile din perioada respectiva dar nu am gasit fizic nimic sa vad cum s-a depus. in aceea perioada contabilitatea firmei era tinuta de o firma, care acum nu mai exista.
Oricum aceasta decl trebuie depusa.
Am verificat cati salariati erau atunci, procentele de retinere la sanatate, pensii,somaj, am calculat impozitul. Am descarcat programul decl fiscale 2008, selectez decl 100 si completez suma aferenta imp. pe venuturile din salarii, apoi listare si atat. Este bine ceea ce fac sau nu?
Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: blu_angel , utilizator 09:11, 10 Iulie 2013
listat si salvare pe stiks sau CD,daca nu are cod de bare..
Succes..
Multumesc frumos d-na Iulia! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 205 Fanrel Fanrel are cod cu bare ? programul descarcat de portal ANAF declaratii nu-mi editeaza codul de bare si in plus are lungimile randului depasit (la tiparire) dar poate ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie rectificativa 710 starsiti starsiti Pentru o firma cu cifra de afaceri pe 2012 nu am depus declaratia 010 pentru trecere de la imp. profit la imp. micro la 25 03 2013. La 25.04.2013 am depus ... (vezi toată discuția)
Depasire 100.000 eura ca in cursul anului lalicu lalicu Daca o microintreprindere depaseste 100.000 euro CA la sfarsitul lunii august 2008 cu ce data trebuie sa treaca la impozit pe profit 01.09.08 sau 01.10.08 ... (vezi toată discuția)