Madalina Pascu 
	    	Avocat

Madalina Pascu 
	    	Avocat	    

SM LEGAL CONSSULT  
	    	Consultant de business

SM LEGAL CONSSULT  
	    	Consultant de business	    

SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
 SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 	
			 Alexandra.E.C 
	    	Utilizator

Alexandra.E.C 
	    	Utilizator	    

Buna ziua, depinde cand a fost achizitionat apartamentul: in timpul sau inaintea casatoriei. Daca este bun comun, partajul este imprescriptibil, astfel ca poate fi cerut oricand fara limitare in timp. La partaj vor fi avute in vedere contributiile sotilor din timpul casatoriei.
 Alexandra.E.C 
	    	Utilizator

Alexandra.E.C 
	    	Utilizator	    

In caz de solicitare de partaj a bunului imobil puteti opune prescripţia achizitivă, dacă posesia întruneşte condiţiile prevăzute de lege.
 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 rosa_weigand	                   

Mama mea detine in indiviziune cu bunica un apartament. Acolo locuiesc bunica si un unchi. Se poate considera ca timpul pentru ajungere la termenul de ... (vezi toată discuția)
	                    rosa_weigand	                   

Mama mea detine in indiviziune cu bunica un apartament. Acolo locuiesc bunica si un unchi. Se poate considera ca timpul pentru ajungere la termenul de ... (vezi toată discuția)

George821	                   

Uzucapiunea la mostenire,
Situatia este asa :tatal a  decedat in 2013 si au ramas  2 apartamente si un autoturism. Mostenitori inafara de mine mai sunt mama ... (vezi toată discuția)
	                    George821	                   

Uzucapiunea la mostenire,
Situatia este asa :tatal a  decedat in 2013 si au ramas  2 apartamente si un autoturism. Mostenitori inafara de mine mai sunt mama ... (vezi toată discuția)

teodosie113	                   

Am mostenit o parte dintr-un imobil de la matusa mea.
Aceasta in timpul vietii in anul 1998 a instrainat o parte cca 75% din acest imobil plus intreg terenul ... (vezi toată discuția)
	                    teodosie113	                   

Am mostenit o parte dintr-un imobil de la matusa mea.
Aceasta in timpul vietii in anul 1998 a instrainat o parte cca 75% din acest imobil plus intreg terenul ... (vezi toată discuția)