avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna , Am și eu nevoie de o informație, când se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna , Am și eu nevoie de o informație, când se termina practica ...

Buna ,
Am și eu nevoie de o informație, când se termina practica la Scoala Postliceala Fundeni, când se încheie semestrul mai exact?!
Va mulțumesc, o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:20, 26 Mai 2022
Buna ziua,
II puteti suna si intreba
[ link extern ]

Nu apare orarul pe site.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inghetare an sau retagere postliceala ? CamyF CamyF Buna ziua. Am mai gasit subiecte pe aceasta tema aici, insa intreb totusi Am terminat anul 1 la o postliceala. Daca ma retrag, nu inghet, imi voi putea ... (vezi toată discuția)
Schimbarea legislatiei si impunerea bacului ulterior absolviri unei scoli in care nu se cerea anterior tbone112 tbone112 Buna ziua am absolvit in anul 2007 o scoala postliceala sanitara in care am fost inscris in 2004 . nici la inscriere nici la terminare nu era in vigoare ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere copil pentru mamele eleve ContSters502421 ContSters502421 Buna ziua!Am si eu o intrebare ,sunt eleva in anul 1la scoala postliceala sanitara pt asistenti de farmacie,daca as ramane insarcinata si as naste in luna ... (vezi toată discuția)