avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Daca tatal a decedat si in timpul vietii a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Daca tatal a decedat si in timpul vietii a facut testament ...

Buna ziua!
Daca tatal a decedat si in timpul vietii a facut testament in care a precizat ca partea sa de bunuri sa ii revina fratelui meu, eu mai pot primi ceva in urma succesiunii? Mentionez ca mama este in viata . Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:06, 11 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.
Oricine poate lasă un testament, fără prezenta nimanui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune mama mea a decedat. ea era unica mostenitoare ... litan litan Dezbatere succesiune Mama mea a decedat. Ea era unica monestenitoare a parintilor ei,decedati. A făcut succesiunea si a devenit proprietara bunurilor ce au ... (vezi toată discuția)
Mostenitori si cotele ce le revin Marius275768 Marius275768 A murit mama, apoi a murit fratele si apoi a murit tata si eu am ramas singura. Fratele meu nu a fost casatorit dar are 2 copii legitimi. Dupa moartea mamei si ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire Bronson7 Bronson7 Mama mea a murit in urma cu patru ani. Suntem doi fii mostenitori impreuna cu tata, sotul supravietuitor. Tatal meu vrea sa lase toata mostenirea fratelui meu. ... (vezi toată discuția)