avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract prenuptial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract prenuptial

Buna ziua,
Doresc sa stiu daca printr-un contract prenuptial pot evita in caz de divort impartirea unor bunuri si imobile mostenite care sunt ale mele si trecute pe numele meu dinainte de a ma casatori cu viitoarea mea sotie?!
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 23:24, 24 Ianuarie 2010
Casatoria online nu cred ca va fi posibila intrucat va fi necesar acordul de vointa, consimtamantul persoanei.
De fapt, era o gluma despre casatoria online. Asa am perceput ideea!
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Casatoria online nu cred ca va fi posibila intrucat va fi necesar acordul de vointa, consimtamantul persoanei.

Atata timp cat semnatura electronica este recunoscuta ca valabil exprimata , nu vad de ce nu ar fi implementat si consimtamantul online .

Casatoria este valabila din momentul in care ofiterul de stare civila ii declara casatoriti , asa ca pot sa semneze si dupa aia daca este o problema de formular .
M-am gandit si eu la semnatura electronica dar mai devreme de 50 de ani de acum in colo nu cred ca se va putea intampla.:D
Sau nu in Romania;)
Daca se generalizeaza in alte parti , o sa se introduca si la noi casatoria online . ;)

Alte discuții în legătură

Casatorie - contract prenuptial KNoemi KNoemi Buna! Stie cineva cum se poate incheia un contract prenuprial? Ce acte imi trebuie si unde trebuie sa ma duc? (vezi toată discuția)
Contract prenuptial violetaandreea violetaandreea Buna ziua, Am si eu o intrebare referitoare la contractul prenuptial.urmeaza sa ne casatorim si am vrea sa incheiem un contract prenuptial. Nu stiu daca a ... (vezi toată discuția)
Căsătorie la notar D.D.B D.D.B Bună ziua! Eu am două întrebări: 1. Dacă trăim în concubinaj și avem în copil se poate trece copilul atât pe numele meu cât și pe numele lui? 2. ... (vezi toată discuția)