După ce m-am întâlnit cu președinta și am discutat.Si exact cu m-am așteptam președinta mă șantaja.Cerintele ei erau următoarele(incercati sa nu râdeți):
1.de fiecare când vine iarna și ninge sa dau zăpadă jos
2.Sa am o relație cu una din fetele vecinei de la apartamentul de alaturi
3.Sa îmi ceri scuze față de vecinii cu care am fost in conflict verbal deși ei mi-au greșit și alți vecini sunt de aceeași părere cu mine)
4.Sa plătesc niste taxe suplimentare la întreținere la care eu și ceilalți nu eram de acord.
5.Sunt pun osul să slăbesc
Și după aceea mai discutam!
In primul rand vreau sa spun că sunt un adult de 47 de ani și să mi dea respectul care mi se cuvine și în al doilea rând nu pot sa respect aceste conditii.
Cea care mi le-a furat a fost una din fetele vecinei de la apartamentul de alaturi.Spun asta ptr. ca un vecin mi-a spus deoarece ea a mai furat și de la el dar dansul a iertat-o.
Dar in fine ce pot sa fac in situația de față in afara de faptul că trebuie să am grijă să nu mai ușa descuiată?
De reținut că eu nu am cele mai bune intenții fata de președinta și vecina cu fetele sale.Si îmi imaginez că nu pot sa le reclam la poliție având în vedere că au intrat nepoftite in casa.Un lucru care e pasibial de puscarie
GeoTud a scris:
In acea procura conține datele CNP ale mamei mele și a mea.Problema e următoarea:le poate folosi la banca respectiva sa manipuleze contul mamei mele sau să găsească un notar corupt care să falsifice procura?Și hotul adica hoata a fost găsită ce pot sa fac in cazul de fata in cazul hoaței?E vrea să mă șantajeze și efoarte sigura pe ea că poliția nu-i poate să facă rau.Individa are și agenție imobiliară.Mama mai are un cont la acea banca,un cont pentru pensie.Mai de precizat că individa are notari din cartier la degetele sale.