avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! De o bună bucată de vreme mă confrunt ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! De o bună bucată de vreme mă confrunt cu următoarea ...

Bună ziua! De o bună bucată de vreme mă confrunt cu următoarea problema :Deși mi-am montat apometre radio, sunt, în continuare, pus să plătesc diferențele de apă, care apar lunar, datorită faptului că unii vecini nu-și declară consumul real.
Ce aș putea să fac în acest sens pentru că mi se pare o mare nedreptate? Din 12 apartamente de pe scară, doar 4 avem apometre radio deoarece ceilalți au refuzat montarea lor.
Ultima modificare: Duminică, 29 Mai 2022
ralukdas, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:25, 1 Iunie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Au lege, numai ca nu o aplica. Se numeste legea asociatiilor de proprietari. Cititi si dvs. art. 31, de curiozitate, se poate inspecta situatia indecsilor. Se poate face si un regulament legat de calculul consumurilor de apa.
[ link extern ]
@DlGoe
1. Nu mai exista clase de precizie la apometre, fie ele A, B, C. Din 2006. Toate au aceeasi precizie de max2% din valoarea instantanee pe 99% din scala si 5% in apropiererea valorii minime acceptate.
2. Nu se calibreaza apometre pe nici un stand, fie el si la BRML.
3. Cu legea dezechilibrata in favoarea muschilor furnizorului sunt de acord.. Acolo mai e de lucru.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iunie 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum oblig locatarii blocului sa isi scoata apometrele pe scara? AdiMH AdiMH Ies diferente foarte mari la consumul pe scara cu ce declara locatarii, sunt acuzata ca am consum prea mic si ca fur apa. eu sunt de acord sa scot apometrele ... (vezi toată discuția)
Hotie legala alina_25 alina_25 Cum poti fi furat legal. Pe scurt apometrele de apa rece si calda trebuier verificat contra cost odata la 5 ani (verificare metrologica ) aceasta ... (vezi toată discuția)
Repartizarea diferentelor de apa veracuciula veracuciula Ce se poate face in cazul in care unii vecini nu dau citirea contorului de apa iar noi ceilalti suntem obligati mereu sa platim pierderile de apa chiar daca ... (vezi toată discuția)