avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program ture spital de stat..Buna seara.Lucrez intr un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program ture spital de stat..Buna seara.Lucrez intr un spital de stat unde în condiții de ...

Buna seara.Lucrez intr un spital de stat unde în condiții de pandemie am lucrat in ture de 12/24,(respectiv zi,noapte si doua libere),iar acum după ridicarea restricțiilor si lipsa de personal se dorește trecerea la program de tura zi, noapte si un singur liber.Intrebarea era daca este legal ca dupa tura de noapte din care am lucrat deja 7 ore,sa vin iarăși în tura de zi.(Unde se regăsește liberul?)Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Spor de noapte Wanna2211 Wanna2211 Bună ziua. Lucrez intr-un spital de stat?in ture 12/24. Facem lunar aproximativ 8 ture de noapte dintre care se plătesc doar 3. Am gasit o varianta ... (vezi toată discuția)
Se poate să primesc banii pe turele de noapte și pe sărbătorile legale în care am lucrat dacă patronul m-a dat afară? ContSters160566 ContSters160566 Bună ziua. Am și eu o mare problemă. Luna trecută, am găsit să lucrez ca dispecer la o firmă de pază. Pentru că m-am angajat cu data de 8, am apucat ... (vezi toată discuția)
Norma de munca lunara pentru o sectie de spital florincamelia florincamelia cum se determina numarul de ore suplimentare (lucrate in zile de sambata si dumunica) si cum se acorda liberele aferente acestor ore intr-o sectie de spital ... (vezi toată discuția)