avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, cum pot beneficia de creditul de 50.000 lei ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, cum pot beneficia de creditul de 50.000 lei pentru ...

Buna ziua, cum pot beneficia de creditul de 50.000 lei pentru studenți?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 31 Mai 2022
Beneficiarii vor putea fi tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 31 de ani, care sunt înscriși în învățământul superior autorizat. Acest credit poate fi acordat o singură dată, iar dacă beneficiarul nu este angajat, atunci va fi nevoie de cel puțin un codebitor. Conform informațiilor oficiale, acest tip de împrumut poate fi acordat într-o singură tranșă sau în mai multe, în funcţie de documentele justificative prezentate la decontare.
Cei interesați să obțină un astfel de credit trebuie să știe că acesta se acordă pentru o perioadă de maximum 10 ani, inclusiv perioada de grație, aceasta din urmă fiind stabilită de comun acord cu finanţatorul. Singura regulă este ca perioada de grație să nu fie mai mare de 5 ani de la data acordării creditului.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuitate contribuții sociale Gaby8102 Gaby8102 Întrucât m-am înscris la facultate, am întrerupt contractul individual de muncă în intervalul 4 sept. 2018-31 aug. 2019. Ca să am continuitate pentru ... (vezi toată discuția)
Credit la banca neplatit; pot obliga rudele la plata ? ratzreka ratzreka Buna ziua Am o rata de 5 ani din 2007 pana in octombrie am platit rata in fiecare luna fara intarziere insa din octombrie numai am din sa platesc rata de ... (vezi toată discuția)