avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Cum pot recupera un atestat agent paza ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Cum pot recupera un atestat agent paza pierdut,obtinut ...

Buna ziua
Cum pot recupera un atestat agent paza pierdut,obtinut in cadrul firmei Compania Romana de Securitate (C.R.S.),firma care inteleg ca nu mai exista.
Atestat obtinut in 1999-2000
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 31 Mai 2022
Daca stiti de unde l-ati obtinut, solicitati eliberarea unui duplicat ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat paza pierdut (recuperare) sunday sunday Cum recuperez un atestat de paznic pierdut, in cazul in care nu mai stiu nici numele firmei cu care am facut cursul/sustinut examenul, cui ma adresez? multumesc (vezi toată discuția)
Diploma pierduta ADRIANA CALIN ADRIANA CALIN Buna ziua , va rog am nevoie de un raspuns competent ! In 2005 sotul meu a facut un curs pentru functia de agent paza si garda de corp autorizat de ... (vezi toată discuția)
Cum obtii atestatul de agent de securitate? bucur mihaela bucur mihaela Sotul meu, a lucrat in cadrul jandarmeriei din 1999 pana in 2006, acum lucreaza la o firma de paza. Si a luat Atestatul de competenta de agent de securitate ... (vezi toată discuția)