avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Ce impozit trebuie să plătesc la inchiriere ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Ce impozit trebuie să plătesc la inchiriere apartament?

Bună ziua!Va rog ajutați mă cu un răspuns.Am un apartament pe care as vrea să -l închiriez.Ce impozit trebuie să plătesc pe an,luna?!Va mulțumesc.

Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iunie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: MihaelaTedi , utilizator 20:42, 4 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se plateste impozit si taxa sanatate pe venitul declarat anual, in transe trimestriale.
Mulțumesc

POPA GHEORGHE a scris:

Se plateste impozit si taxa sanatate pe venitul declarat anual, in transe trimestriale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit 2011 cristian.turturean cristian.turturean buna ziua. am o intreprindere individuala si am inregistrat un profit de 98.000 lei pe anul 2011 pentru care trebuie sa achit impozitul de 16%. cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Pfa- contributii ella2389 ella2389 Buna ziua. Va rog sa ma ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste, care sunt impozitele si taxele pe care un PFA programator trebuie sa le plateasca? Va ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa - neplatitor de tva si care face achizitii intracomunitare ally123 ally123 Buna ziua, Tocmai m-am infiintat ca PFA. As vrea sa optez ca neplatitor de TVA si voi face achizitii intracomunitare. Va rog sa-mi oferiti putin suport in ... (vezi toată discuția)