avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita societate recuperari creante
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita societate recuperari creante

Am primit prin posta instiintarea pentru plata unei datorii catre Eos in care se precizeaza ca daca nu platesc im termen de o luna voi fi dat in judecata.Mentionez ca datoria exista dar situatia financiara actuaa nu imi permite plata niciunei cantitati.(am ramas fara job si nu fac fata nici cheltuielilor minime de subzistenta apeland la parintii mei pensionaripentru a putea trece peste aceasta perioada). Realizez ca cei de la Eos au toate sansele sa castige procesul si sa incerce sa ma execute silit doar ca eu nu detin nimic.As dori sa aflu ce se va intampla in continuare cu aceasta datorie si cu viitoarea decizie de executare silita.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: biehod , utilizator 19:45, 17 Ianuarie 2010
daca suma datorata nu este prea mare poti sa stai linistit.si sotul meu a fost in situatia ta vreo 4 ani si nu a patit nimic.
Daca de la datoria initiala au trecut mai mult de trei ani, aceasta s-a prescris. Trebuie ca in acest timp sa nu se fi inceput executarea silita sau sa nu va fi dat in judecata ( ceea ce inteleg ca nu s-a intamplat).
Nu faceti nici un act de recunoastere a datoriei ( nu platiti nimic, nici partial, nu semnati nici un document) pt ca acest lucru va poate repune in termenul de prescriptie si pot incepe executarea silita.
Daca nu au trecut inca 3 ani va pot executa silit. Chiar daca in prezent nu detineti nimic si nu aveti venituri, va vor urmari bunurile si veniturile viitoare.
Exact la asta ma refer , ei spun ca ma vor da in judecata si au tot dreptul, eu presupun ca vor castiga si vor incerca sa ma execute silit dar dupa cum spuneam nu au efectiv ce sa imi ia.As vrea sa am un job si sa le platesc partea pe care presupun ca vor pune poprire.
As vrea sa stiu daca aceasta executare silita are vreun termen de ducere la indeplinire sau va fi valabila toata viata mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari cu executare silita abonament mobil madalina10 madalina10 Buna ziua! Am un abonament la orange care a fost deschis in 1999 si inchis tot atunci pentru neplata. De curand cei de la eos mi-au trimis notificari de plata ... (vezi toată discuția)
Executare silita datorii xyz1001 xyz1001 Buna ziua . As dori sa stiu ce se intampla daca am primit somatie de executare silita de la Birou Executor judecatoresc si nu ma nici un bun mobil sau imobil ... (vezi toată discuția)
Vreau să închei un dosar de executare cu o plată anticipată. cum mă asigur că nu voi fi păcălită? ALY82 ALY82 Buna dimineata, Sotul meu a fost girant la un imprumut luat de fosta lui sotie. Aceasta nu a platit si nici nu ne-a anuntat ca nu vrea sa mai plateasca, el a ... (vezi toată discuția)