avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Două terenuri se suprapun în OCPI. Ambele părți ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Două terenuri se suprapun în OCPI. Ambele părți sunt de acord ...

Două terenuri se suprapun în ocpi,unul parțial Ambele părți sunt de acord să soluționeze amiabil și cît mai repede.Ce ar trebui făcut ?
Ultima modificare: Luni, 6 Iunie 2022
C.Gheorghe, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:56, 8 Iunie 2022
notar, cadastru, OCPI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprapunere teren in actele cadastrale. AndreiLoghin AndreiLoghin Buna ziua, Ma intreb si nu pot intelege cum este posibil ca in verificarile la oficiul de cadastru sa existe suprapunere de teren, adica coordonatele ... (vezi toată discuția)
Eliberare extras de carte funciara florentinazara florentinazara Buna seara Va rog sa-mi dati solutii pentru urmatoarea problema: Am achizionat un teren extravilan si pentru incheierea autentificarii contractului de vanzare ... (vezi toată discuția)
Suprapunere proprietati gelud gelud BUNA ZIUA ! Va rog sa-mi sugerati o solutie in situatia in care pe aceeasi suprafata de teren apar doi proprietari si in planul de situatii de la Oficiul de ... (vezi toată discuția)