avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost ieri la Saga Festival și am fost prins de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost ieri la Saga Festival și am fost prins de ...

Buna ziua ,
Am fost ieri la saga Festival și am fost prins de Jandarmerie cu jumătate de pastila de Extasy la mine .Care sunt riscurile și cum ar trebui sa procedez mai departe ?Mentionez ca sunt la prima abatere ne având cazier judiciar .Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:27, 6 Iunie 2022
Dosar penal s-a întocmit deja, urmează cercetările și ulterior se va dispune o soluție, fie de netrimitere in judecata, fie se emite rechizitoriu și veți fi trimis în judecata.
Dosar penal aveți deja.
Ați picat rău că au mai murit și oameni și este posibil sa se facă vâlvă.

Incercati sa va angajati avocat ca sa scăpați de o condamnare penală.
Șanse aveți chiar și acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie drog Daniel22345 Daniel22345 Buna Ziua! Ieri am fost surprins de jandarmerie si aveam la mine o jumatate de pastila ecstasy si un joint care continea in jur de 0.5. Ce masuri ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - detinere drog cu risc mare Radu312312 Radu312312 Care sunt conseciintele pentru posesie droguri cu risc mare (1 pastila)? Am fost perchezitionat si prins la Electric Castle avand asupra mea o pastila de ... (vezi toată discuția)