Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

elenazan 
	    	Utilizator

elenazan 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 relu65	                   

Buna ziua. Va supun atentiei urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati cu un raspuns avizat. In anul 2008 ( Iunie ) am iesit din perioada de ingrijire copil ... (vezi toată discuția)
	                    relu65	                   

Buna ziua. Va supun atentiei urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati cu un raspuns avizat. In anul 2008 ( Iunie ) am iesit din perioada de ingrijire copil ... (vezi toată discuția)

Mimi78cc	                   

Bună ziua!
   Sunt pentru prima dată pusă în situaţia de a încerca să ajut un frate internat la ... (vezi toată discuția)
	                    Mimi78cc	                   

Bună ziua!
   Sunt pentru prima dată pusă în situaţia de a încerca să ajut un frate internat la ... (vezi toată discuția)

Eisa	                   

buna ziua , 
va rog sa ma ajutati cu un calcul legat de pensie ,sau sa-mi spuneti cum se procedeaza :
Daca  in anul 2022  s-a depus  contributia de pensie ... (vezi toată discuția)
	                    Eisa	                   

buna ziua , 
va rog sa ma ajutati cu un calcul legat de pensie ,sau sa-mi spuneti cum se procedeaza :
Daca  in anul 2022  s-a depus  contributia de pensie ... (vezi toată discuția)