avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Permis italian suspendat in romania pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Permis italian suspendat in romania pentru alcool ...

Buna ziua.
Permis italian suspendat in romania pentru alcool 0,6 etilotest. Peste 0,8 sange. In italia mai pot conduce momentan? Cum recuperez permisul in italia. Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cat dureaza cercetarile veti avea dreptul de conducere suspendat, iar permisul ramane la autoritati pana se dispune o solutie in dosarul penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus fiind sub influenta alcoolului. dosar penal sau nu? bobysb bobysb Buna ziua,ma adresez si eu acestui forum ptr ca nu sunt la curent cu faptele de acest gen. Am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu pagube materiale ... (vezi toată discuția)
Proces penal gabriellle gabriellle Dosar penal , art 336 din NCP , 0,52 la etilotest, 0,90 prima proba, 0,80 a doua proba, implicat intr un accident fără victime sau pagube materiale! Cum ma ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal pentru sofatul sub influenta alcoolului danielacoseri danielacoseri Buna ziua, As vrea sa aflu daca dupa noul cod penal conducerea sub influenta alcoolului se mai pedepseste ciu inchisoare sau doar cu amenda penala. Mentionez ... (vezi toată discuția)