avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cetatean italian. O sa doaar penal pentru conducere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cetatean italian. O sa doaar penal pentru conducere sub influenta ...

Cetatean italian. O sa doaar penal pentru conducere sub influenta alcoolului. Eu o sa parasesc tara un an de zile. Cum se procedeaza daca nu voi fi prezent? Voi fi judecat in lipsa? Ce inseamna asta. Daca primesc un an cu suspendare acesta e valabil doar in romania sau si in italia. Multumesc
Va puteți angaja avocat în România.
Ar fi bine sa o faceți mai repede ca să nu trebuiască sa reveniti în România prea curând.
Avocatul va rezolva tot.
Daca nu sunteti prezent si nu va angajati nici avocat care sa va reprezinte, riscati sa fiti judecat in lipsa si sa fiti condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea in regim de detentie.
Inainte sa parasiti tara, angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2022
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat in romania, pot executa in italia? maria43 maria43 as dori sa stiu daca un cetatean roman este condamnat definitiv pe teritoriul romaniei poate sa faca detentie pe teritoriul italiei fiind retinut in italia, ... (vezi toată discuția)
Consum de marijuana in perioada de reabilitare Sato Sato Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce sanse am sa evit o pedeapsa cu executare, daca in perioada de reabilitare aplicata pentru conducerea sub influenta ... (vezi toată discuția)
Pentru infractiunea cu dosar penal de condus sub influenta alcoolului ... Itadia Itadia Pentru infractiunea cu dosar penal de condus sub influenta alcoolului peste 0,8 se poate apela la avocat din oficiu gratuit? Intreb deoarece in italia exista ... (vezi toată discuția)