avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pentru infractiunea cu dosar penal de condus sub ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pentru infractiunea cu dosar penal de condus sub influenta alcoolului ...

Pentru infractiunea cu dosar penal de condus sub influenta alcoolului peste 0,8 se poate apela la avocat din oficiu gratuit?
Intreb deoarece in italia exista aceasta varianta!
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:21, 7 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În regimul comunist se aplica pedeapsa cu executare.
Și în SUA fără avocat bun este risc ridicat de închisoare.

În România, instantele sunt mai blânde.
Insa, ca să nu riscati este bine sa va angajati avocat.
Avocatii din oficiu sunt foarte ocupati si nu au timp sa discute cu dvs. mai mult de 3 minute la termenul de judecată.
Deci, nu mizați pe o apărare excepțională pentru ca apărările se fac altfel decât la un mod formal general ca sa fie cu adevărat eficiente.
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean italian. o sa doaar penal pentru conducere sub influenta ... Itadia Itadia Cetatean italian. O sa doaar penal pentru conducere sub influenta alcoolului. Eu o sa parasesc tara un an de zile. Cum se procedeaza daca nu voi fi prezent? ... (vezi toată discuția)
0,82 proba etilotest și rezfuzul recoltării probelor biologice Djisa Djisa Care este pedeapsa pe care o pot primi pt un accident fără victime sau pagube materiale, fără cazier ? (vezi toată discuția)
Consum de marijuana in perioada de reabilitare Sato Sato Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce sanse am sa evit o pedeapsa cu executare, daca in perioada de reabilitare aplicata pentru conducerea sub influenta ... (vezi toată discuția)