raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

raluk0207, utilizator
 raluk0207, utilizator 	
			 florin135135 
	    	Utilizator

florin135135 
	    	Utilizator	    

Nu va poate vinde fara intabulare.
Daca nu respecta termenul de perfectare, conform prevederilor din antecontract, vanzarea nu poate fi incheiata din culpa vanzatorului, situatie in care ar trebui sa va restituie dublul avansului.
Alternativ, aveti posibilitatea de a va adresa instantei pentru pronuntarea unei hotatari care sa tina loc de contract de vanzare.
Insa, indiferent ca alegeti restituirea dublului avansului sau perfectarea vanzarii tot la instanta ajungeti.
Daca ajungeti la un acord cu vanzatorul, puteti incheia un act aditional la antecontract, prin care sa prelungiti termenul limita pentru incheierea vanzarii.
 Madalina Mihaela I. Moceanu, Avocat
 Madalina Mihaela I. Moceanu, Avocat 	
			 mrays99 
	    	Utilizator

mrays99 
	    	Utilizator	    

Am încheiat o promisiune de vânzare - cumpărare, in calitate de promitent cumpărător și mi s-a predat imobilul, dar constructorul a întârziat cu intabularea, îmi poate face contractul de vânzare cumpărare conform termenului din contract?
Ce se întâmplă dacă, de exemplu, constructorul nu respectă acel termen, iar eu nu fac nimic în acea perioadă de 6 luni în care pot cere instantei să il oblige să îmi vândă imobilul? Pot rămâne în apartament, sau mă poate da afară chiar dacă mi l-a predat?
Mulțumesc.
~ final discuție ~
 paul_2008	                   

Buna-ziua,
Am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare apartament,din care am predat la data semnarii sale un avans de 15.000 lei. Contractul trebuia ... (vezi toată discuția)
	                    paul_2008	                   

Buna-ziua,
Am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare apartament,din care am predat la data semnarii sale un avans de 15.000 lei. Contractul trebuia ... (vezi toată discuția)

viorel2rusu	                   

Buna ziua, am un antecontract de cumparare a unui imobil in care sunt precizate urmatoarele:
" Prezentul antecontract are valabilitate pana la data ... (vezi toată discuția)
	                    viorel2rusu	                   

Buna ziua, am un antecontract de cumparare a unui imobil in care sunt precizate urmatoarele:
" Prezentul antecontract are valabilitate pana la data ... (vezi toată discuția)

Isabela68	                   

Am un ante-contract de vanzare cumparare incheiat in 2007, la care am achitat un avans de 25.000 E.
 In conditiile actuale nu mai pot achita diferenta de bani ... (vezi toată discuția)
	                    Isabela68	                   

Am un ante-contract de vanzare cumparare incheiat in 2007, la care am achitat un avans de 25.000 E.
 In conditiile actuale nu mai pot achita diferenta de bani ... (vezi toată discuția)