avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua! Primaria din sat s-a hotarat sa asfalteze. ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua! Primaria din sat s-a hotarat sa asfalteze. Toate bune ...

Buna ziua! Primaria din sat s-a hotarat sa asfalteze. Toate bune si frumoase doar ca in ultimii 30 ani ei au tot venit cu masini de pietris si au inaltat drumul mult iar acum cu asfaltarea mai vin cu alte masini de pietris, plus asfalt si fara rogole ca nu au spatiu. Oamenii nu vor putea intra in curti decat daca poate au masini cu garda foarte inalta si nu mai.discutam de apa care se va scurge in curtile lor. Ce pot face? Ce reclamatie si in baza carei leigi pot avea acces la proiect sa vad daca acesta prevede rigole si o anumita elevatie a drumului. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Corina_1720 , utilizator 14:17, 7 Iunie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot lupta cu indiferenta primariei? buna ziua, avem o casa la sat si prin curtea noastra trece un ... ElenaPaula ElenaPaula Buna ziua, avem o casa la sat si prin curtea noastra trece un șanț. Șanț care strabate mai multe gradini si care iese din curtea noastra in terenul din ... (vezi toată discuția)
Drum in curs de asfaltare ridicat cu 30 de cm pana acum - suntem blocati in curte georgianaflorina georgianaflorina Buna seara. Unde ne putem adresa/cum putem rezolva urmatoarea situatie - drumul din fata curtii noastre (strada laturalnica) este in curs de asfaltare cu ... (vezi toată discuția)
Abuz primarie pius pius Primaria a aprobat construirea unei hale peste drum de locuinta mea.In urma construirii rigola de scurgere a apei de pe strada a fost nivelata ( nu mai exista) ... (vezi toată discuția)