avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Referitor la deducerea costurilor pentru cursurile de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Referitor la deducerea costurilor pentru cursurile de conducere defensiva.

Buna ziua,,
Referitor la deducerea costurilor pentru cursurile de conducere defensiva din impozitul pe venit, conform legii 20/2022,, as dori sa stiu daca deducerea se poate realiza si pentru angajatii din constructii, avand in vedere ca exista o scutire de plata a inpozitului pe venit ???
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Marian.F , utilizator 16:09, 10 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar daca costurile sunt suportate de angajator .

"" (2) În situaţia în care cheltuielile prevăzute la alin. (1) sunt suportate de către angajator, acesta beneficiază, prin excepţie de la prevederile Codului fiscal, de deducerea din impozitul pe profit/venit a cheltuielilor respective.
"
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasire prag 220000 lei ca gps gps buna ziua! daca in luna septembrie avem CA peste 220000 lei, ce declaratie se depune si cand? momentan depunem declaratiile 100 si 300 trimestrial, si suntem ... (vezi toată discuția)
Noua grila de impozitare se aplica si pfa si intreprinderilor individuale? bendis26 bendis26 buna ziua, nu imi este clar: PFA si intreprinderile individuale intra sub incidenta ordonantei sau platesc impozit pe profit ca si pana acum? (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap scutita de impozitul pe venitul din salarii ? ana_frincu ana_frincu Buna ziua, Ce plateste un angajator pentru o persoana cu handicap? Acesteia nu i se retine impozitul pe venitul din salarii? (vezi toată discuția)