Am si constiinta pt ca nu pot lasa blocul in incapacitate. Sunt si eu locatar in acest bloc si implicit si eu o sa fiu afectat daca blocul intra in blocaj. Cam asta a fost si motivul pt care am acceptat functia, pentru ca lucrurile sa functioneze, dar vreau sa stiu efectiv procedura legala in cazul demisiei presedintelui.
1 unde este mai bine de prezentat demisia presedintelui, in sedinta de comitet sau in AG?
2 daca prezint demisia si isi prezinta si comitetul demisia, ce poate face AG cu 5 oameni prezenti? Spun asta pt ca pe nimeni nu intereseaza decat sa bage bete in roate, de asumat nu di asuma nimeni.
3 daca in urma demisiei, desemnez un presedinte interimar dintre unul din membrii comitetului si acesta nu vrea, cum il pot obliga legal?
Vreau sa iau toate variantele in calcul sa stiu exact cum sa procedez cand voi demusiona si sa aflu care este cea mai buna metoda astfel incat nici locatarii sa nu fie afectati in urma demisiei
latka a scris:
Nu va luați după @ynocentta, are informații din versiuni mai vechi ale legilor asociației de proprietari. Nu s-a updatat la legea 196 din 2018. Ar fi aflat ca nu există vicepreședinte.
Iar dvs. ce sa va zic, dacă va "doare" de incapacitatea membrilor de asociație de a se gospodari și singuri, stați veșnic, legea nu va obliga. Prezervati capacitatea.