avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Exista posibilitatea de întocmire a unui contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Exista posibilitatea de întocmire a unui contract de vanzare-cumpare ...

Exista posibilitatea de întocmire a unui contract de vanzare-cumpare a unui automobil in care sa fie trecuti 2 proprietari?As fi interesata.Speta este urmatoare:Eu si prietenul meu urmeaza sa achizitionam un automobil, nu suntem casatoriti.Prin urmare am dori ca ambii sa fim mentionati in contractul de vanzare-cumpare.Ce ne sfatuiti sa facem in acest caz, ca din punct de vedere legal sa avem ambii drepturi egale asupra acestui bun?
Cel mai recent răspuns: Aileeei , utilizator 22:57, 9 Iunie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare-cumpare Corina_c Corina_c Buna ziua, Am o nelamurire si pana acum nimeni nu a stiut sa imi spuna exact ce putem face. Impreuna cu prietenul meu luam un credit pt. Prima casa, el este ... (vezi toată discuția)
Prima casa ContSters362985 ContSters362985 Buna ziua, Tocmai am achizitionat impreuna cu prietena mea un apartament prin prima casa numai ca creditul este pe numele ei deoarece eu nu am putut sa obtin, ... (vezi toată discuția)
Cesiune antecontract imobil încă neîntabulat, dar achitat integral. se poate face asta plătindu-se doar un avans înainte de înscrierea în cf? slgf19 slgf19 Buna ziua, As dori sa achizitionez un imobil care momentan nu are CF scos. Imobilul este detinut momentan de o persoana care l-a platit integral ... (vezi toată discuția)