irina.pricop 
	    	Utilizator

irina.pricop 
	    	Utilizator	    

Popescu Ana-Liliana 
	    	Utilizator

Popescu Ana-Liliana 
	    	Utilizator	    

irina.pricop 
	    	Utilizator

irina.pricop 
	    	Utilizator	    

irina.pricop, utilizator
 irina.pricop, utilizator 	
			~ final discuție ~
 MENGHINA	                   

Buna seara !
 Va rog daca cineva poate sa ma lamureasca in urmatoarea problema :un unchi de-al sotiei mele a decedat.De fapt sotia mea este nepoata sotiei ... (vezi toată discuția)
	                    MENGHINA	                   

Buna seara !
 Va rog daca cineva poate sa ma lamureasca in urmatoarea problema :un unchi de-al sotiei mele a decedat.De fapt sotia mea este nepoata sotiei ... (vezi toată discuția)

goghita	                   

Am ingrijit mai multi ani pe unchii mei (matusa e sora bunicii, pe linie materna). Nu aveau copii. Matusa, ruda mea de sange, de altfel a decedat. Dupa 6 ... (vezi toată discuția)
	                    goghita	                   

Am ingrijit mai multi ani pe unchii mei (matusa e sora bunicii, pe linie materna). Nu aveau copii. Matusa, ruda mea de sange, de altfel a decedat. Dupa 6 ... (vezi toată discuția)

cionoiuroxana	                   

Buna ziua , numele meu este Cionoiu Roxana sunt din Bucuresti si am 46 ani .
Vreau sa va rog sa ma ajutati sa gasesc o modalitate sau sa imi spuneti daca pot ... (vezi toată discuția)
	                    cionoiuroxana	                   

Buna ziua , numele meu este Cionoiu Roxana sunt din Bucuresti si am 46 ani .
Vreau sa va rog sa ma ajutati sa gasesc o modalitate sau sa imi spuneti daca pot ... (vezi toată discuția)