avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Intrebare vanzare carti postale
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Intrebare vanzare carti postale

Buna ziua,

Suntem o asociatie umanitara si organizam o campanie de strangere de fonduri pentru un copil bolnav. Recent am primit si sprijinul unei tipografii care ne pot tipari cateva carti postale pentru a le vinde (2 sau 5 lei), la final banii respectivi intrand in contul baiatului ca si donatie din partea noastra. Mentionez ca vom primi factura si chitanta din partea tipografiei, pe o suma modica.

Acum suntem intr-o mica dilema , la vanzarea unei carti postale, mai este nevoie sa emitem si chitanta celui care o cumpara sau ii putem da doar cartea postala contra sumei respective? Este nevoie sa stampilam fiecare carte postala? Avem nevoie de ceva aprobari speciale pentru a le vinde?

Va multumesc mult.
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2010
LucianR, utilizator
Cel mai recent răspuns: LucianR , utilizator 08:22, 22 Ianuarie 2010
Nu ne poate ajuta nimeni cu un raspuns?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobare primarie pentru strangere de fonduri? LucianR LucianR Buna ziua, Va rog, daca imi poate cineva raspunde, daca este nevoie de vreo aprobare din partea Primariei pentru a organiza o campanie de strangere de ... (vezi toată discuția)
Cutii amplasate ca lumea sa doneze. autorizatie? AdinaCristinaV AdinaCristinaV Avem probleme cu legea daca amplasam cutiute in magazine unde lumea sa doneze? Nu am facut nici un act pentru asta. Trebuie autorizatie? Si daca da de unde? (vezi toată discuția)
S-au folosit datele mele personale si ale copilului pentru a crea o campanie umanitara falsa. Laura_89 Laura_89 Buna ziua Va rog sa ma ajutati in aceasta situatie urgenta: Sunt beneficiara unei asociatii umanitare ( aceasta asociatie a deschis o strangere de fonduri ... (vezi toată discuția)