avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am luat o casa printr un credit ipotecar pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am luat o casa printr un credit ipotecar pe care vreau ...

Buna ziua. Am luat o casa printr un credit ipotecar pe care vreau sa o fac casa de vacanta. In cartea funciara scrie casa de locuinta, am facut cerere la banca sa îmi dea acordul iar acestia refuza. Sunt îndreptățiți?? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:13, 13 Iunie 2022
Casa de vacanță este o locuință ocupată temporar, ca reședință secundară, destinată odihnei și recreerii.
Folosiți pur și simplu imobilul ca o...casa de vacanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subinchiriere Stadva Stadva Doresc sa subinchiriez un spatiu comercial . In contractul de inchiriere nu este nicio mentiune privind dreptul sau interdictia chiriasului de a subinchia . In ... (vezi toată discuția)
Asigurare cladiri imobile fara destinatie de locuit obligatorie? corinuta corinuta As dori sa va intreb daca exista obligatia de a face asigurare pentru cladiri, care sunt utilizate de institutii pentru activitatea lor curenta(cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Avans 25% pentru credit imobiliar. nu am inteles exact legea ... Adriana68 Adriana68 Avans 25% pentru credit imobiliar. Nu am inteles exact legea care va intra in vigoare de la 1 ian 2022 referitoare la imprumutul pentru achizitionarea unei ... (vezi toată discuția)