Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

mihu03gaby 
	    	Utilizator

mihu03gaby 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 n_adriana82	                   

Buna ziua! Sunt o viitoare mamica insarcinata in 31 de saptamani si am fost la medicul de familie pentru a-mi lua concediu prenatal. Precizez ca sunt somera, ... (vezi toată discuția)
	                    n_adriana82	                   

Buna ziua! Sunt o viitoare mamica insarcinata in 31 de saptamani si am fost la medicul de familie pentru a-mi lua concediu prenatal. Precizez ca sunt somera, ... (vezi toată discuția)

mihu03gaby	                   

Buna ziua
Sunt insarcinata in 19 saptamani, ar trebui sa nasc pe 3 noiembrie 2010. Sunt in somaj din data de 16 noiembrie 2009 pana in data de 15 august 2010. ... (vezi toată discuția)
	                    mihu03gaby	                   

Buna ziua
Sunt insarcinata in 19 saptamani, ar trebui sa nasc pe 3 noiembrie 2010. Sunt in somaj din data de 16 noiembrie 2009 pana in data de 15 august 2010. ... (vezi toată discuția)

ContSters81546	                   

Buna ziua,
Am o problema destul de delicata: sunt in doar prima luna de sarcina si in februarie mi se incheie indemnizatia de somaj. Exista posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters81546	                   

Buna ziua,
Am o problema destul de delicata: sunt in doar prima luna de sarcina si in februarie mi se incheie indemnizatia de somaj. Exista posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)