avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua.Am avut un accident rutier.5 victime.Eu nu ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua.Am avut un accident rutier.5 victime.Eu nu am asigurare ...

Bună ziua.Am avut un accident rutier.5 victime.Eu nu am asigurare medicală.Pot fii coasigurata soțului sau pot merge pe asigurarea lui pentru a nu plăti spiralizarea.Multumesc.Soferul mașinii vinovate a fost soțul.
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 17:20, 14 Iunie 2022
Cheltuielile medicale se acopera de catre RCA-ul sotului, adica al soferului vinovat, chiar daca erati pasager in masina lui. Vinovatia lui nu vi se transmite. Din contra, dpdv al asigurarilor, dvs. sunteti victima si indreptatita la despagubiri de la asigurator, inclusiv cheltuielile de spitalizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima accident rutier tatianatintisan tatianatintisan Buna seara, Sotul meu a fost victima unui accident rutier, era pasager in masina vinovatului, din accident s-a ales cu multiple fracturi ale fetei , ... (vezi toată discuția)
Despagubire persoana afectata in accident 82RYA 82RYA Buna seara, As avea nevoie de o lamurire si un raspuns in acelasi timp. Mama mea, in varsta de 65 ani, se afla intr-o masina care, in urma unui derapaj pe ... (vezi toată discuția)
Accident rutier PaulHaiducu PaulHaiducu Un pensionar a facut un accident rutier, soldat cu persoane accidentate grav in autoturismul sau. Soferul pensionar nu a fost baut si avea doar asigurarea auto ... (vezi toată discuția)