avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am cumparat o casa construita pe un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am cumparat o casa construita pe un teren scos din ...

Buna ziua! Am cumparat o casa construita pe un teren scos din circuitul agricol! Desi suntem un cartier intreg cu zeci de familii si probabil sute de locatari primaria ne amana de cativa ani cu realizarea infrastructurii: asfalt, trotuare, santuri pentru scurgerea apelor pluviale, iluminat stradal! Exista vreo lege care obliga primaria in acest sens? Mentionez ca toate casele sunt construite legal cu aprobarile obtinute din partea primariei respective! Multumesc pentru atentie!
Cel mai recent răspuns: Szomoru Marieta , utilizator 08:06, 15 Iunie 2022
Nu prea!!
Nu exista nicio lege in Romania care sa reglementeze obligatiile primariei fata de drumurile comunale ? De iluminatul public? Locuim la 5 minute de un oras resedinta de judet, nu pe vreun varf de munte!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in comuna mea s-au efectuat, acum cativa ani, lucrari ... Robespierre Robespierre Buna ziua! In comuna mea s-au efectuat, acum cativa ani, lucrari de asfaltare a drumurilor, sapare de santuri de scurgere a apelor si executarea de poduri de ... (vezi toată discuția)
Accesul auto in curte este restrictionat de primarie in urma lucrarilor de asfaltare abandonate iulius1979 iulius1979 In luna noiembrie au inceput niste asa zise lucrari de asfaltare. In doua zile, niste utilaje au decupat drumul pe o portiune de 200 de metri, apoi au ... (vezi toată discuția)
Canal ape pluviale sermit sermit Va supun atentiei urmatoarea situatie pentru care caut rezolvare: Sunt proprietarul unui teren parcurs de un canal de colectare a apelor pluviale si al ... (vezi toată discuția)