avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura apostilata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura apostilata

buna ziua! am o procura in limba flamanda, din cate am inteles trebuie sa o duc la un traducator autorizat, e este semnata si stampilata de un notar din belgia. intrebarea mea este. daca trebuie apostilata(cred ca se zice) si unde se apostileaza. aici in Romania sau in Belgia?
Buna ziua,

Apostila se aplica, in confirmitate cu legea, de catre autoritatile statului in care aceasta a fost emisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducerea si legalizarea actelor in strainatate Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ca actele(imputernicirile notariale/declaratiile pe proprie raspundere date la un notar din strainatate care are Apostila de la Haga) traduse si ... (vezi toată discuția)
Abuz al bancii? Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Un roman rezident intr-o alta tara a UE are un cont de debit, precum si un card la o banca din Romania. Acestui card i-a venit sorocul si a fost ... (vezi toată discuția)
E valabila procura italiana fara apostila? motoc18 motoc18 prietenul meu este plecat in italia si ma lasat sa_i vand masina (vezi toată discuția)