avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna, lucrez in invatamant preuniversitar cu norma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna, lucrez in invatamant preuniversitar cu norma partiala (4h) ...

Buna, lucrez in invatamant preuniversitar cu norma partiala (4h) si nu primesc tichete de vacanta, dar colegii mei de lucru care sunt cu norma intreaga primesc. Cine ma poate lamuri, inafara de conducere (care este un pic mai complicat seful meu are un sef mai mare- care nu se ocupa de lucruri de genul - si nici nu ma poate lamuri lumea din jurul meu)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:08, 17 Iunie 2022
În cazul cumulului de funcții, voucherele de vacanță vor fi acordate de către angajatorii unde beneficiarii în cauză își au funcția de bază, potrivit legii, sau, după caz, de fiecare angajator proporțional cu timpul lucrat, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

În cazul salariaților din instituțiile și autoritățile publice, prevăzute de art. 1 alin. (2) din OUG 8/2009, care au mai mulți angajatori, se acordă o singură indemnizație de vacanță, sub formă de vouchere, în cuantum de 1.450 lei pentru un salariat, de către angajatorul unde beneficiarii în cauză își au funcția de bază, potrivit legii. În cazul în care nu se poate stabili funcția de bază, beneficiarul indemnizației de vacanță alege, în scris, unitatea care îi va acorda voucherele de vacanță, având obligația de a transmite, în termen de maximum 10 zile lucrătoare, și către ceilalți angajatori opțiunea realizată.
si mai am sanse sa prind si eu tichete?
Ce motiv se invoca pentru refuzul acordarii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucher de vacanta dana19770101 dana19770101 Ma intereseaza daca primesc integral voucherul de vacanta 1450 deoarece eu lucrez cu jumatate de norma in invatamantul preuniversitar. Ce salariati pot ... (vezi toată discuția)
Voucher de vacanta Adyson1974 Adyson1974 Buna ziua, Imi puteti spune daca unui angajat in sectorul bugetar cu 2 locuri de munca in institutii diferite (ale statului) poate primi cate un voucher de ... (vezi toată discuția)
Pot primi voucere de vacanta? lidiavasilache@yahoo.fr lidiavasilache@yahoo.fr Daca eu lucrez cu norma intreaga atat in domeniul sanatatii, cat si in invatamant, deci am doua slujbe diferite cu norma intreaga, pot primi voucere de vacanta ... (vezi toată discuția)