Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Opțiuni juridice și fiscale privind recuperarea creanțelor. Lectori: Schoenherr și Asociații. Joi, 28 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot primi voucere de vacanta?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot primi voucere de vacanta?

Daca eu lucrez cu norma intreaga atat in domeniul sanatatii, cat si in invatamant, deci am doua slujbe diferite cu norma intreaga, pot primi voucere de vacanta din ambele parti, in cuantum de 1450 lei pentru fiecare norma?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:00, 6 Iulie 2020
În cazul salariaţilor din instituţiile şi autorităţile publice, prevăzute de art. 1 alin. (2) din OUG 8/2009, care au mai mulţi angajatori, se acordă o singură indemnizaţie de vacanţă, sub formă de vouchere, în cuantum de 1.450 lei pentru un salariat, de către angajatorul unde beneficiarii în cauză îşi au funcţia de bază, potrivit legii. În cazul în care nu se poate stabili funcţia de bază, beneficiarul indemnizaţiei de vacanţă alege, în scris, unitatea care îi va acorda voucherele de vacanţă, având obligaţia de a transmite, în termen de maximum 10 zile lucrătoare, şi către ceilalţi angajatori opţiunea realizată

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucher de vacanta Adyson1974 Adyson1974 Buna ziua, Imi puteti spune daca unui angajat in sectorul bugetar cu 2 locuri de munca in institutii diferite (ale statului) poate primi cate un voucher de ... (vezi toată discuția)
Voucher de vacanta dana19770101 dana19770101 Ma intereseaza daca primesc integral voucherul de vacanta 1450 deoarece eu lucrez cu jumatate de norma in invatamantul preuniversitar. Ce salariati pot ... (vezi toată discuția)
Vouchere vacanta 2019 tuilleries tuilleries Buna ziua! Initial, pentru anul 2019 era stipulat ca se vor inlocui voucherele de vacanta cu o prima de vacanta la nivelul salariului minim brut, adica 1900 ... (vezi toată discuția)