avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot primi voucere de vacanta?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot primi voucere de vacanta?

Daca eu lucrez cu norma intreaga atat in domeniul sanatatii, cat si in invatamant, deci am doua slujbe diferite cu norma intreaga, pot primi voucere de vacanta din ambele parti, in cuantum de 1450 lei pentru fiecare norma?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:00, 6 Iulie 2020
În cazul salariaţilor din instituţiile şi autorităţile publice, prevăzute de art. 1 alin. (2) din OUG 8/2009, care au mai mulţi angajatori, se acordă o singură indemnizaţie de vacanţă, sub formă de vouchere, în cuantum de 1.450 lei pentru un salariat, de către angajatorul unde beneficiarii în cauză îşi au funcţia de bază, potrivit legii. În cazul în care nu se poate stabili funcţia de bază, beneficiarul indemnizaţiei de vacanţă alege, în scris, unitatea care îi va acorda voucherele de vacanţă, având obligaţia de a transmite, în termen de maximum 10 zile lucrătoare, şi către ceilalţi angajatori opţiunea realizată

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, lucrez in invatamant preuniversitar cu norma partiala (4h) ... Dritzu Dritzu Buna, lucrez in invatamant preuniversitar cu norma partiala (4h) si nu primesc tichete de vacanta, dar colegii mei de lucru care sunt cu norma intreaga ... (vezi toată discuția)
Voucher de vacanta Adyson1974 Adyson1974 Buna ziua, Imi puteti spune daca unui angajat in sectorul bugetar cu 2 locuri de munca in institutii diferite (ale statului) poate primi cate un voucher de ... (vezi toată discuția)
Soțul meu este angajat la o societate comercială cu normă ... ILINA LAVINIA ILINA LAVINIA Soțul meu este angajat la o societate comercială cu normă întreagă (8 ore/zi) și a avut și 2 ore/săptămână plata cu ora la o unitate școlară, în ... (vezi toată discuția)