avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cedarea drepturilor unui proces Detin un s.r.l. si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cedarea drepturilor unui proces Detin un s.r.l. si doresc sa ...

Cedarea drepturilor unui proces

Detin un s.r.l. si doresc sa il inchid. Am pe rol 2 procese, eu avand calitatea de reclamant. Imi pot ceda procesele pe persoana fizica ? Sau trebuie sa astept incheierea acestora iar dupa sa cer inchiderea firmei?
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 13:24, 20 Iunie 2022
Depinde despre ce procese este vorba si daca pot fi transmise aceste drepturi litigioase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducerea in proces a comisiilor de fond funciar Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Daca exista in desfasurare un proces civil intre 2 persoane fizice , avand ca obiect revendicare teren , pot fi chemate in acest proces si Comisiile de fond ... (vezi toată discuția)
Parte vatamata si civila rrocambole rrocambole Sunt parte vatamata si civila intr-un dosar penal. Pot ceda, contra cost, unei alte persoane toate drepturile si obligatiile care o sa-mi revina in urma ... (vezi toată discuția)
Cesionare drepturi succesorale proprietati revendicate adrianadamian09 adrianadamian09 Rog o solutie pentru urmatoarea situatie: O persoana indreptatita a recuperat in instanta prin actiuni in revendicare doua apartamente nationalizate in baza ... (vezi toată discuția)