avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Repartizat ciclic ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Repartizat ciclic ...

Repartizat ciclic
Buna ziua! Pe portalul Judecatoriei, la dosarul in cauza, dupa data 18 mai, de cand a aparut la Tip solutie: " amana cauza pentru 25 .oct". , in data de 21 iunie , apare : Termen preschimbat, la solutia pe scurt: " REPARTIZAT CICLIC, conform procesului verbal atasat"
la Document este data de : 25 octombrie 2022 ( data la care a fost amanat initial!!!!)
Nelamurirea noastra este urmatoarea: ce insemana REPARTIZAT CICLIC si de ce apare la data documentului 25 oct. si nu data de 21 iunie , cand s-a umblat iar la dosar?
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iunie 2022
NICULIN, utilizator

Alte discuții în legătură

Preschimbare termen kristina33 kristina33 Buna seara, Am o nelamurire in privinta la ceea ce apare pe portalul judecatoriei.Astazi am depus o cerere de preschimbare a termenului pentru eliberare ... (vezi toată discuția)
Am un dp care ar fi trebuit sa aiba primul termen in 21.06.2022. ... makavelikus makavelikus Am un dp care ar fi trebuit sa aiba primul termen in 21.06.2022. acum cand am verificat online, scrie: 21.06.2022 Ora estimata: 10:00 Complet: PENAL ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare iuliamariana iuliamariana Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: am pe rolul tribunalului o contestatie in anulare si nu am primit citatie de cand am trimis cererea prin posta pana ... (vezi toată discuția)