avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECLARATIA 094 XLS
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECLARATIA 094 XLS

Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 18:14, 18 Ianuarie 2010
cine reuseste sa descarce declaratia 094 de pe acel site sa spuna cu voce tare X-(
Oricine are rabdare reuseste :)) Nu trebuie decat dupa ce dati click sa asteptati 10 secunde (sau cat arata Timer-ul) si apoi se va afisa fereastra sau link-ul de descarcare.

E vb. de GIBB Tehnologies
a aparut pe site mf declaratia 094
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Navigarea in forum marfan marfan Am scris si ieri intr-un mesaj, pun problema aici, unde e locul: Cand esti pe o sectiune, sa zicem \"Drept civil\", intri sa citesti o postare. Cum te intorci ... (vezi toată discuția)
Ce v-ati mai dori de la avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Idei avem, dar ne-am dori sa stim ce anume e necesar a fi dezvoltat in site in perioada urmatoare. Nu ne referim neaparat la forum, ci si la restul ... (vezi toată discuția)
Script ref. reclame Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Imi putei perimte, va rog, sa scriu si sa accesez forumul fara sa arunc laptop-ul pe fereastra. Va rog? Reclama care, mai nou, apare pe toata pagina cu ... (vezi toată discuția)