Buna ziua. Am inregistrat gresit o suspendare de contract de munca deoarece nu trebuia sa-i fac angajatului respectiv acea suspendare, lucru ce am aflat mai tarziu. Am depus o adresa la ITM insotita de actul de anulare a celui anterior. Am aflat ca va veni ITM-ul in control. Problemele sunt: 1. Angajatul lucreaza 12 cu 12, 12 cu 24 si contractul e cu 8 ore/zi si 40/saptamana. 2-actele aditionale le-a semnat altcineva in locul angajatului. Cum sa rezolv aceste probleme cand vine un control de la ITM?
Aceasta situatie a fost in luna decembrie 2009. Angajatului nu i s-a suspendat contractul de munca. Actul aditional de anulare l-am depus in luna ianuarie.
Reclamatie nu a depus nimeni...am depus doar un act de anulare al actului initial de suspendare al contractului de munca. Angajatul nu a depus reclamatie. Vine doar pt atata?? Nu am voie sa depun asa ceva fara sa vina in control??
Ingrijorarea dvs. cu privire la control este nejustificata. Nu este obligatoriu sa vina in control. Imaginati-va ce ar insemna ca functionarii de la ITM sa vina in control la societati cand se depune cate un act. ....