avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara.lucrez la un depozit materiale construcții ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara.lucrez la un depozit materiale construcții în funcția ...

Buna seara.lucrez la un depozit materiale construcții în funcția de gestionar urmează un inventar și o să fie deranj mare pagubă peste 60000...ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:39, 25 Iunie 2022
Cine a cauzat acea paguba?
Diverse motive..produse asemănătoare înregistrate eronat..ieșiri de marfa avizate de mine ok dar scoase greșit din gestiune,inregistrari in urma inventarelor precedente gresite..menționez că am făcut până acum peste 30 de inventare majoritatea au fost cu sume în plus...

Cornel Vasile a scris:

Cine a cauzat acea paguba?

Cineva trebuie sa răspundă pentru acel prejudiciu.. dacă sunteți dvs, atunci se va angaja raspunderea patrimoniala a dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere materiala angajat zsorox zsorox buna ziua, am si eu o intrebare, ieri am semnat un contract de munca, postul se numeste \"documentarist ordonare logistica\", in fisa postului apare la ... (vezi toată discuția)
Gestiune/garantie directori magazine Mihaltan Andrei Mihaltan Andrei Buna ziua, As avea o intrebare legata de gestiunea si garantia pt un director de magazin. Ce se poate intampla in cazul in care unui director de magazion i ... (vezi toată discuția)
Constituirea unei garantii echivalent gestionar Florris Florris Buna ziua! Soţia mea lucreaza ca sef de raion (2 raioane ) la un magazin de bricolaj, iar in cursul anului 2009 a fost obligata (altfel probabil ca o dadeau ... (vezi toată discuția)